Over ons

Wil je grote bestanden veilig en snel versturen? Dan biedt grote bestanden versturen de oplossing. Voor diverse soorten documenten kun je bij grote bestanden versturen terecht, zoals bijvoorbeeld een vertrouwelijk document, of een heleboel vakantiefoto’s met grote resoluties, ook een video versturen is geen enkel probleem.

Waarom gebruik maken van grote bestanden versturen?

Naast grote bestanden versturen zijn er natuurlijk nog wel meer diensten waarmee je bestanden kunt versturen. Maar die zijn meestal niet veilig, of je hebt een upload beperking. Bij grote bestanden versturen kun je makkelijk, snel en veilig je bestand(en) versturen.


Eenvoudig

Ondanks dat we een uitgebreide service bieden, blijft het toch eenvoudig om je bestand(en) te versturen. Je hoeft alleen maar wat bestanden te uploaden, de gegevens van de ontvanger in te voeren en op verzenden te drukken. Ook hoef je je bestand niet als .zip of .rar aan te leveren, dit is een van de extra functionaliteiten binnen onze dienst, wij pakken de bestanden dus voor je in.


Veilig

Je hebt zelf de mogelijkheid om je bestand(en) te versturen met end-to-end encryptie. Dat wil zeggen dat alleen degene die het wachtwoord heeft het bestand kan openen. Op jouw computer worden de bestanden al versleuteld, zo belandt het wachtwoord nooit op het internet.


Snel

We gebruiken bij grote bestanden versturen de state-of-the-art technologie om bestanden snel te kunnen versturen. Op jouw eigen computer worden de bestanden al gecomprimeerd, en omdat onze servers over de hele wereld staan heb je altijd de hoogste up- en download snelheid.


Tot 100GB

Waar je bij de meeste services maar tot 5GB kunt versturen, kun je bij grote bestanden versturen tot wel 100GB versturen. Ook is het mogelijk om een database te hebben waarbij je bijvoorbeeld je foto’s van je laatste vakantie in kan bewaren.


Beheren

Met grote bestanden versturen heb je volledig de controle over jouw bestanden. Als je bijvoorbeeld nog een foto wilt toevoegen aan een transfer, omdat je er een vergeten bent dan kun je achteraf nog een bestand toevoegen of verwijderen. Ook wanneer je een verkeerde ontvanger hebt ingevoerd, heb je de mogelijkheid om de gehele transfer te verwijderen.


Selecteren

Ben je op zoek naar die ene foto, maar heb je er ruim 1000 gekregen? Dan hoef je bij grote bestanden versturen niet alle foto’s te downloaden, maar kun je gewoon binnen de transfer foto’s selecteren.


Transfer volgen

Wil je weten of iemand de transfer al heeft ontvangen? Bij grote bestanden versturen kun je een transfer volgen. Je krijgt een melding wanneer iemand de transfer ontvangen heeft.


Geschiedenis

Benieuwd naar wat je een paar maanden terug hebt verstuurd? Of wil je die transfer nog eens versturen, zonder dat je het bestand opnieuw moet zoeken? Geen probleem, bij grote bestanden versturen wordt alles bijgehouden en weet je precies wat en naar wie je het hebt verstuurd


Miniaturen

Weet je niet meer welke foto die ene is? Bij grote bestanden versturen is dat geen probleem, want er worden thumbnails gemaakt van de foto’s. Op die manier hoef je niet aan de hand van een bestandsnaam de foto eerst op je computer op te zoeken. Tevens bevatten de e-mails die worden verzonden een kleine selectie van thumbnails, zo weet de ontvanger precies wat ze ontvangen.


Grote bestanden versturen blijft gratis

Om onze dienst in de lucht te kunnen houden, zullen we in de toekomst wellicht wat advertenties gaan plaatsen en een premium betaalde dienst aanbieden. Maar de basis functionaliteit zal altijd gratis blijven.";

X
Privacyverklaring

Privacyverklaring

 

Grotebestandenversturen.nl verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Grotebestandenversturen.nl wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Wanneer verzamelt Grotebestandenversturen.nl (persoons) gegevens?
Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, prospects en overige contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan onze website. Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons) gegevens verwerkt Grotebestandenversturen.nl?
Grotebestandenversturen.nl verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan onze klantenservice. Als je gebruik maakt van onze helpdesk hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Grotebestandenversturen.nl, kan Grotebestandenversturen.nl aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Grotebestandenversturen.nl verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mails worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons) gegevens
Grotebestandenversturen.nl verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en uiteraard de aanvraag van een domeinnaam. Ook heeft Grotebestandenversturen.nl gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Grotebestandenversturen.nl slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Grotebestandenversturen.nl maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren, om onze dienstverlening te verbeteren, voor sociale media en voor het tonen van relevante advertenties op andere websites. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Jouw rechten
Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Grotebestandenversturen.nl het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Grotebestandenversturen.nl onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Grotebestandenversturen.nl gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Grotebestandenversturen.nl vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Klantenpanel van Grotebestandenversturen.nl. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via info@bouwmanictweb.nl om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Grotebestandenversturen.nl niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag. Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de AP.

Beveiliging
Grotebestandenversturen.nl heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Grotebestandenversturen.nl schakelt bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons) gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Grotebestandenversturen.nl is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Vragen
Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via info@bouwmanictweb.nl.

Wijziging van Privacy Statement
Grotebestandenversturen.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.

April 2018
Dit is het Privacy Statement van Grotebestandenversturen.nl, statutair gevestigd te 's-Heerenberg, kantoorhoudende te (7041VN) 's-Heerenberg aan de Rodingsveen 134, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nummer: 09184648.

Drop uw bestanden hier

clickable

U moet eerst onze algemene voorwaarden accepteren voordat u verder kunt.