Over ons

Wil je grote bestanden veilig en snel versturen? Dan biedt grote bestanden versturen de oplossing. Voor diverse soorten documenten kun je bij grote bestanden versturen terecht, zoals bijvoorbeeld een vertrouwelijk document, of een heleboel vakantiefoto’s met grote resoluties, ook een video versturen is geen enkel probleem.

Waarom gebruik maken van grote bestanden versturen?

Naast grote bestanden versturen zijn er natuurlijk nog wel meer diensten waarmee je bestanden kunt versturen. Maar die zijn meestal niet veilig, of je hebt een upload beperking. Bij grote bestanden versturen kun je makkelijk, snel en veilig je bestand(en) versturen.


Eenvoudig

Ondanks dat we een uitgebreide service bieden, blijft het toch eenvoudig om je bestand(en) te versturen. Je hoeft alleen maar wat bestanden te uploaden, de gegevens van de ontvanger in te voeren en op verzenden te drukken. Ook hoef je je bestand niet als .zip of .rar aan te leveren, dit is een van de extra functionaliteiten binnen onze dienst, wij pakken de bestanden dus voor je in.


Veilig

Je hebt zelf de mogelijkheid om je bestand(en) te versturen met end-to-end encryptie. Dat wil zeggen dat alleen degene die het wachtwoord heeft het bestand kan openen. Op jouw computer worden de bestanden al versleuteld, zo belandt het wachtwoord nooit op het internet.


Snel

We gebruiken bij grote bestanden versturen de state-of-the-art technologie om bestanden snel te kunnen versturen. Op jouw eigen computer worden de bestanden al gecomprimeerd, en omdat onze servers over de hele wereld staan heb je altijd de hoogste up- en download snelheid.


Tot 100GB

Waar je bij de meeste services maar tot 5GB kunt versturen, kun je bij grote bestanden versturen tot wel 100GB versturen. Ook is het mogelijk om een database te hebben waarbij je bijvoorbeeld je foto’s van je laatste vakantie in kan bewaren.


Beheren

Met grote bestanden versturen heb je volledig de controle over jouw bestanden. Als je bijvoorbeeld nog een foto wilt toevoegen aan een transfer, omdat je er een vergeten bent dan kun je achteraf nog een bestand toevoegen of verwijderen. Ook wanneer je een verkeerde ontvanger hebt ingevoerd, heb je de mogelijkheid om de gehele transfer te verwijderen.


Selecteren

Ben je op zoek naar die ene foto, maar heb je er ruim 1000 gekregen? Dan hoef je bij grote bestanden versturen niet alle foto’s te downloaden, maar kun je gewoon binnen de transfer foto’s selecteren.


Transfer volgen

Wil je weten of iemand de transfer al heeft ontvangen? Bij grote bestanden versturen kun je een transfer volgen. Je krijgt een melding wanneer iemand de transfer ontvangen heeft.


Geschiedenis

Benieuwd naar wat je een paar maanden terug hebt verstuurd? Of wil je die transfer nog eens versturen, zonder dat je het bestand opnieuw moet zoeken? Geen probleem, bij grote bestanden versturen wordt alles bijgehouden en weet je precies wat en naar wie je het hebt verstuurd


Miniaturen

Weet je niet meer welke foto die ene is? Bij grote bestanden versturen is dat geen probleem, want er worden thumbnails gemaakt van de foto’s. Op die manier hoef je niet aan de hand van een bestandsnaam de foto eerst op je computer op te zoeken. Tevens bevatten de e-mails die worden verzonden een kleine selectie van thumbnails, zo weet de ontvanger precies wat ze ontvangen.


Grote bestanden versturen blijft gratis

Om onze dienst in de lucht te kunnen houden, zullen we in de toekomst wellicht wat advertenties gaan plaatsen en een premium betaalde dienst aanbieden. Maar de basis functionaliteit zal altijd gratis blijven.";

X
Over grote bestanden versturen

Grote bestanden versturen bestaat sinds 2014, en heeft als doel het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken als het gaat om het versturen van grote bestanden. In het afgelopen jaar hebben meer dan 10.000 mensen gebruik gemaakt van onze service. We zijn een creatief en gedreven bedrijf dat verspreid over de achterhoek en limburg. 

 

Missie

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat het versturen van bestanden nog nooit zo makkelijk, veilig en snel is geweest. Grote bestanden versturen is voor iedereen toegankelijk die ideeën wilt delen.

 

Adverteren op grote bestanden versturen?

Zonder advertenties kan grote bestanden versturen niet blijven bestaan. Ervaar de unieke manier om met creatieve content een wereldwijd publiek te bereiken. Neem contact op om de mogelijkheden om te adverteren door te nemen. Tevens kan onze creatieve ontwerpstudio je van dienst zijn om samen te kijken naar de beste advertentiemogelijkheden voor ons platform. 

 

Grote bestanden versturen plus account

Wil je gebruik maken van meer functionaliteiten? Dan kun je een plus account aanmaken. Hiermee kun je nog grotere bestanden versturen, zelf bepalen wanneer je een transfer verwijderd en een eigen profiel aanmaken.

Drop uw bestanden hier

clickable

U moet eerst onze algemene voorwaarden accepteren voordat u verder kunt.