Over ons

Wil je grote bestanden veilig en snel versturen? Dan biedt grote bestanden versturen de oplossing. Voor diverse soorten documenten kun je bij grote bestanden versturen terecht, zoals bijvoorbeeld een vertrouwelijk document, of een heleboel vakantiefoto’s met grote resoluties, ook een video versturen is geen enkel probleem.

Waarom gebruik maken van grote bestanden versturen?

Naast grote bestanden versturen zijn er natuurlijk nog wel meer diensten waarmee je bestanden kunt versturen. Maar die zijn meestal niet veilig, of je hebt een upload beperking. Bij grote bestanden versturen kun je makkelijk, snel en veilig je bestand(en) versturen.


Eenvoudig

Ondanks dat we een uitgebreide service bieden, blijft het toch eenvoudig om je bestand(en) te versturen. Je hoeft alleen maar wat bestanden te uploaden, de gegevens van de ontvanger in te voeren en op verzenden te drukken. Ook hoef je je bestand niet als .zip of .rar aan te leveren, dit is een van de extra functionaliteiten binnen onze dienst, wij pakken de bestanden dus voor je in.


Veilig

Je hebt zelf de mogelijkheid om je bestand(en) te versturen met end-to-end encryptie. Dat wil zeggen dat alleen degene die het wachtwoord heeft het bestand kan openen. Op jouw computer worden de bestanden al versleuteld, zo belandt het wachtwoord nooit op het internet.


Snel

We gebruiken bij grote bestanden versturen de state-of-the-art technologie om bestanden snel te kunnen versturen. Op jouw eigen computer worden de bestanden al gecomprimeerd, en omdat onze servers over de hele wereld staan heb je altijd de hoogste up- en download snelheid.


Tot 100GB

Waar je bij de meeste services maar tot 5GB kunt versturen, kun je bij grote bestanden versturen tot wel 100GB versturen. Ook is het mogelijk om een database te hebben waarbij je bijvoorbeeld je foto’s van je laatste vakantie in kan bewaren.


Beheren

Met grote bestanden versturen heb je volledig de controle over jouw bestanden. Als je bijvoorbeeld nog een foto wilt toevoegen aan een transfer, omdat je er een vergeten bent dan kun je achteraf nog een bestand toevoegen of verwijderen. Ook wanneer je een verkeerde ontvanger hebt ingevoerd, heb je de mogelijkheid om de gehele transfer te verwijderen.


Selecteren

Ben je op zoek naar die ene foto, maar heb je er ruim 1000 gekregen? Dan hoef je bij grote bestanden versturen niet alle foto’s te downloaden, maar kun je gewoon binnen de transfer foto’s selecteren.


Transfer volgen

Wil je weten of iemand de transfer al heeft ontvangen? Bij grote bestanden versturen kun je een transfer volgen. Je krijgt een melding wanneer iemand de transfer ontvangen heeft.


Geschiedenis

Benieuwd naar wat je een paar maanden terug hebt verstuurd? Of wil je die transfer nog eens versturen, zonder dat je het bestand opnieuw moet zoeken? Geen probleem, bij grote bestanden versturen wordt alles bijgehouden en weet je precies wat en naar wie je het hebt verstuurd


Miniaturen

Weet je niet meer welke foto die ene is? Bij grote bestanden versturen is dat geen probleem, want er worden thumbnails gemaakt van de foto’s. Op die manier hoef je niet aan de hand van een bestandsnaam de foto eerst op je computer op te zoeken. Tevens bevatten de e-mails die worden verzonden een kleine selectie van thumbnails, zo weet de ontvanger precies wat ze ontvangen.


Grote bestanden versturen blijft gratis

Om onze dienst in de lucht te kunnen houden, zullen we in de toekomst wellicht wat advertenties gaan plaatsen en een premium betaalde dienst aanbieden. Maar de basis functionaliteit zal altijd gratis blijven.";

X
Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op ieder gewenst moment opzeggen?

Ja, bij grote bestanden versturen kun je je account met één klik verwijderen.


Waarom zou ik een aangepast domein of achtergrond gebruiken?

Wanneer je gebruik maakt van een eigen domein of achtergrond, wek je meer vertrouwen bij je klanten omdat je de omgeving kunt personaliseren.


Waarom zou ik opslaan in mijn eigen Amazon S3 account?

In plaats van je transfers op te slaan bij grote bestanden versturen, kun je ze ook opslaan in je eigen Amazon S3 account. Voor meer informatie neem contact met ons op.


Wat is het verschil tussen een eigen domein en een subdomein?

Wanneer je kiest voor een subdomein, dan krijg je een domein dat onder grote bestanden versturen hangt, bijvoorbeeld: subdomein.grotebestandenversturen.nl. Ook kun je kiezen voor een eigen domeinnaam, dit kan iedere naam zijn die je maar wilt. Neem contact op voor meer informatie.

Drop uw bestanden hier

clickable

U moet eerst onze algemene voorwaarden accepteren voordat u verder kunt.